Automobilist aangehouden voor overtreding Wet wapens en munitie

donderdag 25 april 2013

Stadskanaal - De politie heeft woensdagavond een 21-jarige automobilist uit Stadskanaal aangehouden op verdenking van overtreding van de Wet wapens en munitie.

Surveillerende agenten hadden eerder die avond een melding gekregen datvanuit een auto enkele malen zou zijn geschoten. Getuigen konden een goedeomschrijving van de auto en de inzittenden geven. Op de Hoveniersweg inStadskanaal werd het betreffende voertuig aangetroffen. In omgeving liepen eenaantal mannen, waaronder de 21-jarige eigenaar van de auto. Agenten besloten omhem aan te houden en zijn auto in beslag te nemen. Dit ging gepaard met veelverzet en diverse bedreigingen. Met nodige moeite wisten agenten de verdachteonder controle te brengen. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en daaringesloten. Vermoedelijk heeft de 21-jarige niet zelf geschoten, maar n vanzijn passagiers. De identiteit van deze man is bij de politie bekend. Hij kan opkorte termijn bezoek van agenten verwachten.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Stadskanaal | 112 alarmeringen Stadskanaal | Goedkoop Tanken in Stadskanaal | Supermarkten in Stadskanaal | Weerbericht Stadskanaal